ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται από 3 έως 15 εργάσιμες ημέρες, με courier, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
• Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00πμ - 16.00μμ.
• Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας τρόπο αποστολής 'Παραλαβή από το Κατάστημα'.
Για εντός Αττικής
Τρόπος αποστολής: με courier. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
• Τα έξοδα αποστολής με courier είναι 2.50 € μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0.65 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων.
Για εκτός Αττικής
Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής: με courier, με πρακτορείο μεταφορών και με ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
• Τα έξοδα αποστολής με courier είναι 3,30 € μέχρι 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,55 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής μπορεί να επιβαρυνθούν +3,50e σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier. Αν ισχύει για την περιοχή σας θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον χρέωση αντικαταβολής είναι 2,50 €

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ,γίνονται δεκτές εντός 2 εργάσιμων ημερών, με τη προϋπόθεση το δέμα να μην έχει ανοιχτεί και να μην έχει κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας.

 *το site μας υπολογίζει κόστος αποστολής με courier, μπορεί να σταλεί και με ταχυδρομείο. Για τα ογκώδη αντικείμενα το κόστος του ταχυδρομείου είναι λιγότερο, ο χρόνος παράδοσης είναι από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Για το κόστος ρωτήστε μας 

Για τα προσωποποιημένα και για τα ειδικής παραγγελίας προϊόντα, χρειαζόμαστε προκαταβολή 30%

Ευχαριστούμε και πάλι, με εκτίμηση FoeDo :-)
 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα