ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους
1. Πιστωτική κάρτα.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με την πιστωτική σας κάρτα.
Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας σε secure server της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. Η εταιρεία μας ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει για κάθε νέα παραγγελία σας να επανεισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας .

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή PAYPAL
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της FoeDo.gr. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

 

Παρακαλούμε αν κάνετε κατάθεση από άλλη τράπεζα ελέγξτε τη χρέωση των διατραπεζικών εντολών, το τελικό ποσό της κατάθεσής σας πρέπει να είναι ίδιο με το ποσό που σας ενημέρωσε το e-shop μας. Ευχαριστούμε πολύ.

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR81 0172 0830 0050 8305 5044 351 (Τρίκα Δωροθέα Ελένη & ΣΙΑ Ε.Ε.)

                                                                                                       

Εθνική τράπεζα IBAN: GR39 0110 8930 0000 8934 4001 279 (Τρίκα Δωροθέα-Ελένη & ΣΙΑ Ε.Ε.)

 

 *για τα προσωποποιημένα και για τα ειδικής παραγγελίας προϊόντα, χρειαζόμαστε προκαταβολή 30%

 Τα έξοδα αποστολής μπορεί να επιβαρυνθούν +3,50e σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier. Αν ισχύει για την περιοχή σας θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@foedo.gr Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2106219597.

Ευχαριστούμε και πάλι, με εκτίμηση FoeDo :-)

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα